hva gjør jeg nå?

Haha, hva gjør jeg nå egentlig? Jo, jeg sitter på gulvet på rommet mitt og tar biler av meg selv, istedenfor å gjøre de 100 andre tingene som egentlig MÅ gjøre, i tillegg til å komme meg tidlig i seng. Her sitter jeg da, skriver et blogginnlegg klokken 11 på kvelden. Jaja, er vell like produktiv som jeg har vært tidligere på dagen (har ikke gjort noe i dag tho). 

Med dette sier jeg god natt, og sov godt ♥

Lørdagstanker
Jakke fra H&M // Genser fra Weekday // Bukse fra Only // Sko fra Din Sko
Ah, jeg virkelig elsker denne pelsjakken! Den er mye varmere enn den andre jeg har, også røyter den heller ikke like mye haha. Jeg fikk den i fjor i julegave av mamma, også har jeg vell egentlig ikke turt å bruke den. For 1 år siden var jeg mer usikker på meg selv og jeg turte på en måte ikke å skille meg så mye ut. Så da fikk jeg bare fortsette å gå i sveajakken min og svarte boots, samme kjedelige stil som absolutt alle andre også hadde. Jeg tror egentlig at det er litt "usunt" for de unge i dag å ikke kunne uttrykke seg selv via klesstil eller sminke. Jeg kjenner selv at hvis jeg ikke kunne kledd meg som jeg ville, så ville det vært litt vanskelig å vise hvem jeg, Sofia Bodøgaard er. Man får på en litt merkelig måte, vist seg frem på en måte som viser hvem du er. Jeg kunne f.eks. aldri tenkt meg å gått med skoleuniform, det hadde vært for rart for min del, og som sagt, så hadde jeg ikke fått vist hvem jeg er.

Nå ble det mye snakk her haha. Skulle egentlig ikke ha et så langt innlegg, men så ble det litt lørdagstanker hehe. Nå sitter jeg godt planta i senga mi og forbereder meg for full trøkk på jobb senere i kveld. Jeg kom nettopp hjem fra en liten bytur sammen med mamma. Kjøpte ikke stort, mamma kjøpte meg en ny dr.denim bukse og et duftlys. Duftlyset lukter kanel, så jeg GLEDER meg til å tenne på det!!! 

Makroner

I dag ble det makroner fra Craig Alibone til frokost. Gjett hvem som ble superhappy? THIS GIRL!!!!! Åh, jeg er så glad i makronene hans, de er så gode. Spesielt de med bringebær og sjokolade inni ♥

Hva har dere spist til frokost?
 

OOTD #2Strikkagenser fra H&M // Bukse fra ONLY // Sko fra Din Sko

Rett etter jeg kom hjem fra skolen i dag så var det heldigvis enda litt dagslys igjen, og da måtte jeg ut å ta noen bilder før det ble mørkt! Det er kun torsdager jeg slutter tidlig, og det er de eneste dagene jeg får tid til å ta bilder. OG i dag så begynte det faktisk å snø!!! Jeg ble så glad, samtidig som jeg synes det var litt kjipt å gå hjem når det snødde masse, men så deilig med snø! 

Senere i dag så har jeg tenkt at jeg skal å trene, også skal jeg planlegge litt om hvilke innlegg jeg skal legge ut i desember, så håper jeg kommer på noen idéer. Dere kan gjerne komme med forslag om dere har noen ønsker ♥

Hva skal dere i dag? 

Uken som gikk #2

Ukens opptur

...vil jeg si har vært å være i Oslo i helga. Jeg har sikkert sagt det hundre ganger, men det har vært så koselig! Gleder meg til neste Oslotur allerede, vet ikke når det blir, men håper det blir snart. 

Ukens nedtur

...er å ikke fått vært på noen av cheertreningene som vi har hatt denne uka. Ikke en så alvorlig ting rett og slett, men for meg som er på absolutt alle treningene syns det er dumt å ikke være på trening. For jeg vet hvor kjedelig det er for gruppa mi som ikke får trent hvis en person er borte.

Ukens sang

...Sweater weather - James Harris, garantert. Den har gått på repeat  hver dag! Det har vært skikkelig høstvær her i Bodø for tiden, og jeg har egentlig bare fått ordentlig høststemning. Det er ikke noe julestemning hos meg, nei. haha. Ukens tanke

...må vell ha vært det om jeg faktisk skal reise til USA på utveksling. Jeg har hatt mange samtaler med folk i familien for å høre om det er verdt det og hvordan det egentlig er. Det er et så ekstremt hardt valg synes jeg. Jeg er så sykt hjemmekjær og tanken på å være borte ifra lille Bodøby i 1 år, det er vanskelig. Jeg tenker på alt som kan skje imens jeg er borte, og jeg er så redd for at vennene mine skal glemme meg eller at jeg har mistet mange i det jeg kommer tilbake. Selvom det beviser hvem som er mine virkelige venner, samtidig så gleder jeg meg til å bli kjent med mange andre mennesker, en annen kultur og få mange nye venner som skal være med meg på reisen gjennom livet. Så som sagt, vi får se.


Ukens melding

...er en hentemeldning fra posten om at jeg kunne komme å hente pakken jeg hadde bestilt, hehe. Jeg hadde bestilt en neglelakk fra Tone Lise akademiet. En god venninne av meg, Johanne Sofie, har nettopp lansert en neglelakk sammen med 7 andre youtubere. Link til neglelakken finner dere her.

Ukens serie

...eeeer fremdeles Gossip Girl, hehe. 

 

Liker ikke hjemreise

Akkurat nå har vi akkurat ankommet flyplassen, og jeg tenkte å prøve å blogge. Litt vanskelig med tanke på at nettet her suuger, får så vidt lasta opp bildene haha, men det er jo sånn flyplassnettet er uansett. Jeg kan ikke forvente bedre! Vi sitter på Jamie's Deli og nyter en deilig smoothie og spiser litt popcorn, og venter på at flyet vårt skal gå kl 2210. Jeg vil ikke hjem i det hele tatt. Jeg elsker å være i Oslo, og jeg misliker sterkt å måtte reise hjem her ifra, jeg digger denne byen, virkelig. Jeg sitter allerede nå å ser litt på leiligheter og områder jeg kunne tenkt meg til å flytte til i Oslo.... Jeez, er jo faktisk 3 år til da, så hvorfor jeg i all verden gjør det nå, det vet jeg ikke. Jeg gleder meg vel I guess, hahah.


I dag så har jeg hatt en super koselig dag! Først var jeg og tante Maria på besøk hos en venninne av henne og pynta pepperkaker sammen med ungene, og etter det så dro jeg sammen med resten av familien til Postkontoret og spiste pizza♥ Litt trist å tenke på at jeg ikke får sett dem før etter nyttår, med tanke på at de skal feire jul og nyttår i Oslo i år, men sånn blir det da, dessverre.


Jeg spiste pizza nr.14, hvis noen lurte på hvilken pizza jeg spiste xP

Noen andre som sitter å ser på leiligheter der de kunne tenkt seg å flytte om noen år, eller er det bare meg? haha

 

Dåp

For en koselig dag♥ I dag var det endelig dåp for Sara, og det er så rart å ha et så lite menneske å tenke på at jeg skal få se henne vokse opp. Jeg gleder meg! Det var en super bra dag, og mye bedre enn forventet! Så da tenkte jeg å dele noen bilder med dere fra denne dagen.


Meg, mamma, Sara, bestemor og bestefar ♥Kakene var så insane gode!!!! 

Les mer i arkivet » November 2016 » Juli 2016 » Mai 2016
Instagram: @sofiabodogaard Mail: sofiabodogaard@live.com

Mitt navn er Sofia Bodøgaard. Jeg er 16 år, og kommer fra Bodø. Håper på at min blogg er interressant for deg.hits