Jeg dømmer også

Akkurat nå er klokken 23:01 og jeg sitter nede på rommet mitt og hører på musikk. Jeg sitter å tenker litt og kom på at jeg egentlig kan skrive et blogginnlegg om dette, for å få ut litt frustrasjon og det jeg tenker på egentlig.

Det mange ikke forstår med meg, og hvorfor jeg starta å blogge, er at jeg hadde aldri starta med blogg hvis jeg hadde vært usikker, syntes at det hadde vært kleint eller hvis jeg ikke hadde likt oppmerksomhet. For hvis jeg skal være helt ærlig, jeg liker å "skille" meg litt ut.

Jeg sier ikke at blogg ikke er vanlig, for det er det, men det er ikke vanlig i det miljøet jeg er i. For å si det sånn, alle tar sikkert 30 bilder av seg selv i løpet av én dag, om det er på snap, instagram eller vanlig kamera, så gjør om så ikke alle, men de aller fleste det. Det har blitt en vanlig ting å gjøre i år 2016. Det jeg gjør med bloggen er også å ta bilder av meg selv, men med et speilreflekskamera. Jeg kunne ikke gått ned i byen og stått å tatt bilder av meg selv hvor jeg poser foran en bygning, for da hadde folk spurt "hva f*en det er hun driver med?". Når jeg går i høye hæler på skolen som lager den "klikkelyden" mot gulvet, så snur folk seg. Og når jeg går med pelsjakke på skolen, så snur folk seg. Kanskje de snakker med sidemannen å sier at "haha, se hva hun har på seg!" imens de tenker for seg selv "den jakken var kul, jeg vil også kunne gå sånn". Det er hvertfall sånn jeg tenker, fordi jeg tør ikke å sitte å si at jeg ikke er nok selvsikker til å få de samme type blikkene, som jeg vet hun jenta får av meg fordi hun går med akkurat den kule jakken. Det er mange personer jeg ser som jeg skulle ønske jeg også så ut som eller at jeg turte å gå i de samme klærne.I samfunnet i dag så er det så utrolig mange som er ute etter å trykke andre ned, men det er også de som kommer å gir komplimenter, og de menneskene elsker jeg! Jeg skulle så ønske at det fantes flere av de menneskene. Sånne type mennesker gjør meg så utrolig glad, og jeg skulle ønske jeg kunne være flink å gi komplimenter oftere. Det jeg sa over med at jeg også kan sitte å dømme, så mente jeg ikke hele tiden, men av og til. For uansett hva du sier, så gjør du det. Enten bevisst eller ubevisst. 

Jeg tenker litt på hvem er jeg egentlig utenom denne bloggen, sminken, klærne, rettere sagt, denne fasaden? Alle har den fasaden, den er faktisk ikke til å unnslippe, men hvem er man uten? Det er så vanskelig, jeg har prøvd å tenke, men jeg finner det ikke ut, jeg har ikke noe svar, iallefall ikke enda. Det er noe med denne fasaden, den er alltid her. Helt ærlig, så vet jeg ikke helt hva meningen med dette innlegget var, men jeg tror egentlig jeg prøver å få frem et poeng med hvor trist samfunnet er nå. At så og si alle skal dømme, og det er så mange som ikke klarer å være glad på andres bekostning, det er så mange som må se andre falle lenger og lenger ned. 

Jeg ber alle om å tenke seg om en ekstra gang før du lener deg til sidemannen og skal til å si noe som egentlig ikke er sant, det får bare deg selv til å føle deg bedre. Si heller det du mener, kanskje sidemannen føler det samme. Aldri tvil på deg selv, kle deg sånn som du vil, smink deg sånn som du vil og vær den du er. For din versjon av deg, er alltid den beste ♥

Er det flere som tenker sånn som jeg? Eller kanskje du føler deg litt skyldig. Har du funnet ut hvem DU er?

7 kommentarer

Maia Karoline Hansen

22.11.2016 kl.00:24

du e flink <3

sofiabodogaard

22.11.2016 kl.08:31

Maia Karoline Hansen: <3du også

Victoria Larsen

22.11.2016 kl.00:31

Utrolig bra innlegg! Håper du får en veldig fin kveld :-)

sofiabodogaard

22.11.2016 kl.08:31

Victoria Larsen: Hjertelig takk! <3

Martine Graham

22.11.2016 kl.10:03

Synes det er bra at du verdsetter deg selv som det lille unike snøfnugget du er :) jeg støtter deg

Jørgen Eidem Jensen

22.11.2016 kl.10:04

Så fin kommentar, Martine :D

Den ekte Martine Graham

22.11.2016 kl.10:36

Arti Jørgen

Skriv en ny kommentar

Instagram: @sofiabodogaard Mail: sofiabodogaard@live.com

Mitt navn er Sofia Bodøgaard. Jeg er 16 år, og kommer fra Bodø. Håper på at min blogg er interressant for deg.

hits