Uken som gikk #2

Ukens opptur

...vil jeg si har vært å være i Oslo i helga. Jeg har sikkert sagt det hundre ganger, men det har vært så koselig! Gleder meg til neste Oslotur allerede, vet ikke når det blir, men håper det blir snart. 

Ukens nedtur

...er å ikke fått vært på noen av cheertreningene som vi har hatt denne uka. Ikke en så alvorlig ting rett og slett, men for meg som er på absolutt alle treningene syns det er dumt å ikke være på trening. For jeg vet hvor kjedelig det er for gruppa mi som ikke får trent hvis en person er borte.

Ukens sang

...Sweater weather - James Harris, garantert. Den har gått på repeat  hver dag! Det har vært skikkelig høstvær her i Bodø for tiden, og jeg har egentlig bare fått ordentlig høststemning. Det er ikke noe julestemning hos meg, nei. haha. Ukens tanke

...må vell ha vært det om jeg faktisk skal reise til USA på utveksling. Jeg har hatt mange samtaler med folk i familien for å høre om det er verdt det og hvordan det egentlig er. Det er et så ekstremt hardt valg synes jeg. Jeg er så sykt hjemmekjær og tanken på å være borte ifra lille Bodøby i 1 år, det er vanskelig. Jeg tenker på alt som kan skje imens jeg er borte, og jeg er så redd for at vennene mine skal glemme meg eller at jeg har mistet mange i det jeg kommer tilbake. Selvom det beviser hvem som er mine virkelige venner, samtidig så gleder jeg meg til å bli kjent med mange andre mennesker, en annen kultur og få mange nye venner som skal være med meg på reisen gjennom livet. Så som sagt, vi får se.


Ukens melding

...er en hentemeldning fra posten om at jeg kunne komme å hente pakken jeg hadde bestilt, hehe. Jeg hadde bestilt en neglelakk fra Tone Lise akademiet. En god venninne av meg, Johanne Sofie, har nettopp lansert en neglelakk sammen med 7 andre youtubere. Link til neglelakken finner dere her.

Ukens serie

...eeeer fremdeles Gossip Girl, hehe. 

 

Én kommentar

Victoria Larsen

21.11.2016 kl.22:17

Så fin oppsummering av uken din :-)

Skriv en ny kommentar

Instagram: @sofiabodogaard Mail: sofiabodogaard@live.com

Mitt navn er Sofia Bodøgaard. Jeg er 16 år, og kommer fra Bodø. Håper på at min blogg er interressant for deg.

hits