skoleppestift&clutch

I dag dere, så har jeg vært på åpningen av Hundholmen, og det har blitt så utrolig fint der! Det var helt fullstappa med mennesker, holy jesuzzz! Det var rett og slett helt rått. Vi fikk gratis drikke, det var operasangere som sang og masse god stemning. Jeg gleder meg sånn til å dra å spise der (forhåpentligvis) snart!! 

Jeg hadde på meg en svart kjole, pelsjakken (ofc) og noen duse turkise sko (som egentlig er mamma sine, hehe). Det var en så sykt vellykket kveld, jeg er så fornøyd, og ikke minst stolt! ♥ 

Disse skoene er sååå fine ♥

Mine "må ha" produkter; en ikke så alt for tung parfyme. Er ikke så veldig glad i de parfymene som blir for tunge og "voksne", blir bare litt too much for min smak. Trenger også en god leppestift/lipliner, gjerne i nude. Ei lita veske som ikke tar så stor plass. Jeg bruker av og til å bare ha denne liggende i skolesekken min på skolen, hvor jeg da legger leppestift, lipsyl, lader, parfyme og tyggis. Er så enkle ting å bare ta med seg på skolen, og det er så mye lettere å legge det i en liten clutch istedenfor i jakkelomma, eller løst i sekken. Også trenger jeg noen kule sko, alt fra høye hæler til sneakers. Skoene er så viktige i tillegg, syns ihvertfall jeg.

Har du noen ting/produkter du bare må ha med deg ganske ofte?


 

3 kommentarer

Victoria Larsen

16.11.2016 kl.01:10

ELSKER skoene! :)

sofiabodogaard

16.11.2016 kl.12:38

Victoria Larsen: De er fine ja! <3

Line Melbye

16.11.2016 kl.20:27

Så gøy! Digger skoene :D

Skriv en ny kommentar

Instagram: @sofiabodogaard Mail: sofiabodogaard@live.com

Mitt navn er Sofia Bodøgaard. Jeg er 16 år, og kommer fra Bodø. Håper på at min blogg er interressant for deg.

hits