Uken som gikk #1

Ukens opptur

Ukens opptur vil jeg si var å få besøk av familien. Det er så ufattelig koselig, og det er så godt å være med familien. Jeg blir av en eller annen grunn mer avslappet av det, er flere som føler det sånn? I tillegg så blir det så gøy å dra i barndåp til tantebarnet mitt til helgen ♥

Ukens nedtur

Uken nedtur er faktisk en litt morsom nedtur, hahaha. Jeg var på jobb på fredag og gjorde vell egentlig bare helt vanlige jobbting. Julebordsesongen har startet nå også, så vi hadde full restaurant og det gikk ganske i ett. Så kommer sjefen og sier "Sofia, gå å finn deg noen plasthansker, ta med deg papir og noe vaskemiddel også går du på dametoalettet, fordi noen har spydd." Så ja, jeg måtte da tørke opp spy i fra toalettet... Kanskje ikke helt heldig, haha. I tillegg til dette, så er vil jeg si at alle prøvene vi hadde den uken også var en nedtur.

Ukens sang

I got you - Bebe Rexha er ukens sang. Jeg la den til i lista mi for en uke siden, og har hørt på den hver dag siden da. Jeg blir i skikkelig godt humør av den og elsker å synge med den. Har du en ukens sang?

Ukens klesplagg

Som dere kanskje har sett så har jeg gått med pelsjakken min en del, og jeg ELSKER den! Så det må nok være mitt ukens plagg ♥

Ukens tanke

Min ukens tanke har nok vært stresset mitt. Har tenkt sikkert hver dag sånn "Jeg må bli ferdig med alt jeg skal gjøre i dag" også ender jeg opp med å legge meg ned å sove. Jeg har også tenkt en masse på hvor sliten jeg er, og på hvor godt det skal bli med en helg i min favorittby, Oslo.

Ukens melding

Haha, ukens melding må være den Mariann sendte felles til familien. Katten vår, Silas hadde vært nede i kjelleren og revet ned en plastpose med påskekyllinger, også hadde han gått helt banans på de, så det lå jo fjær overalt, også sendte hun en melding med bilde av kjelleren "Det har skjedd et drap i kjelleren........" 

Ukens serie

Det er garantert Gossip Girl, jeg ser det for sånn 3. gang, hehe wops, men jeg er så hekta. Klarer aldri bestemme meg for hvem av parene jeg liker best, er det Chuck & Blair, Nate & Serena, Blair & Nate, Dan & Vanessa eller Dan & Serena. Kan vel si at jeg blir litt forvirra, haha.  

Hvordan har din uke vært? Har den vært bra?

Én kommentar

Daniel Laukvik

15.11.2016 kl.00:45

Heia min uke var bra💙

Skriv en ny kommentar

Instagram: @sofiabodogaard Mail: sofiabodogaard@live.com

Mitt navn er Sofia Bodøgaard. Jeg er 16 år, og kommer fra Bodø. Håper på at min blogg er interressant for deg.

hits