Glir forbi

Det er helt sykt hvor fort helga bare glir fordi, og hvor sliten jeg egentlig er på en søndag. Det er vell den dagen hvor jeg faktisk kjenner på det å faktisk være sliten, også blir jeg bare enda mer sliten av å tenke på at det er en hel skoleuke som kommer i vente dagen etterpå. Man skal jo egentlig bruke helga på å slappe av, men det klarer ikke jeg. Jeg blir så utrolig stressa av alt det som skjer i den kommende uka, både på skolen og på fritiden, er så mye som må gjøres, men sånn er livet, haha. 

Vi har hatt besøk siden onsdag av broren min, med kjæreste og mitt lille tantebarn, Sara. Det har vært ekstremt koselig, og neste helg blir det dåp i Oslo for lille Sara, jeg gleder meg kjempe masse. Gårdagen gikk vell egentlig bare til jobb og litt cafè besøk og sånne ting. 

Idag har jeg vært en tur på besøk hos bestemor, og der spiste vi pinnekjøtt(!!!). Det har vært min store food craving denne uka, og FINALLY sier jeg bare. Ble faktisk ekstremt glad. Og ja, forresten, gratulerer med farsdagen til alle fedre der ute. Vi her hjemme tar vell egentlig ikke sånne dager så høytidlig, men jeg ga pappa en liten gave som han trengte ♥ Ellers har jeg egentlig bare ryddet rommet og skiftet på senga, og nå skal jeg hoppe i dusjen! 


Sara ♥

Hva har du gjort denne helga? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram: @sofiabodogaard Mail: sofiabodogaard@live.com

Mitt navn er Sofia Bodøgaard. Jeg er 16 år, og kommer fra Bodø. Håper på at min blogg er interressant for deg.

hits