13.07.2016

Nå er det noen dager siden sist jeg skrev, og siden da så har jeg ankommet Lanzarote. Jeg bor i huset til farfaren min og her er jeg sammen med Aleksandra, foreldrene mine, broren min med hans kjæreste, tanten min, onkelen min og deres to barn og min andre onkel og hans sønn. Huset er ganske stort så det er god plass til alle sammen, og det er veldig digg med stor plass for da slipper jeg å føle at jeg bor oppå alle de andre. Sånn som nå så har jeg gått å satt meg på et av soverommene for å skrive, i mens alle andre driver med sitt. 

Jeg, Aleksandra og pappa reiste fra Bodø fredag 8. juli. Da reiste vi Bodø - Oslo - London, Gatwick - Lanzarote, også kom mamma å møtte oss på Gardemoen. Vi fløy til Gatwick, løp til gaten vår og satte oss på neste fly og da var det fire timer flyvning til Lanzarote. Da vi ankom Lanzarote, gjett hva? Koffertene våre var ikke kommet. Alle de som var på connecting flight fra Gatwick til Lanzarote, mistet bagasjen, eller fikk den ikke da. Når vi kom til huset så sjekket pappa det med forsikring osv. Og dagen etter så fikk vi vite hvor mye penger vi fikk til å shoppe for, så vi dro ut med en gang å kjøpte alt det nødvendige. Vi fikk koffertene våre samme dag da, så det gikk fint. No worries. De siste dagene har vi kun slappet av i dette ferieparadiset. Vi var en liten tur på stranden i går, men det blåste så fælt, så vi dro bare hjem. Vi har laget masse god mat, lagt i solen og stekt og badet masse. Det er så godt å endelig ha helt ferie og være i varmen. Det kjipe er bare at det er fint vær i Bodø nå... Jeg vil at det skal være dårlig vær i Bodø når jeg er bortreist sånn at jeg slipper å bli sjalu, hehe. 

Jeg holder faktisk på å lage en liten samlevideo fra ferien vår, og den kommer jeg da til å laste opp dagen etter jeg har kommet hjem, altså 2. august, så håper den faller i smak!

Hvis dere vil se litt flere bilder så kan dere gå inn på Instagram @sofiabodoegaard, der oppdaterer jeg så og si hver dag med nye bilder fra ferien.

//Sofia Bodøgaard

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram: @sofiabodogaard Mail: sofiabodogaard@live.com

Mitt navn er Sofia Bodøgaard. Jeg er 16 år, og kommer fra Bodø. Håper på at min blogg er interressant for deg.

hits