04.07.2016

Hei

Ja, jeg vet at jeg _suger_ i å oppdatere dere, og jeg skal ikke komme med noen unnskyldning, fordi jeg skal bli mye flinkere. Nå er det ca. 2 uker siden vi fikk sommerferie, og siden den startet så har jeg nesten ikke gjort noen ting. Det har heller ikke vært så fint vær her i Bodø, så da har jeg egentlig bare holdt meg inne. Trent har jeg heller ikke gjort, dessverre. Jeg kommer helt ut av rytmen min når ferien begynner, hvert eneste år. Blir så irritert, fordi jeg vil jo trene hver dag, stå opp tidlig, spise sunt og være med venner, meeen sånn blir det da altså ikke. En ting jeg faktisk har gjort er at jeg har begynt å ordne meg om dagene, haha. Før sommerferien så gadd jeg aldri å fikse meg, men det er vel egentlig bare midlertidig, for med en gang sommerferien er slutt og skolen starter igjen så er tilbake til samme gamle vaner. 

8. juli så drar jeg, sammen med Aleksandra og min familie til Lanzarote. Der skal vi være i tre uker i huset til farfaren min, så det blir digg. Da blir jeg nok til å blogge en del fordi jeg vil dele bilder og opplevelser der borte, så det blir veldig bra! Jeg kommer til å komme med flere og bedre innlegg, så da skriver jeg snart.

Og om dere vil se et lite innblikk i hva jeg gjør i livet og kanskje litt bedre hvordan jeg ser ut (hehe) som ikke blir publisert her, så kan dere ta en titt innom Instagram; @Sofiabodoegaard

Hvor skal du reise i sommer?

Er det noe spesielt du vil jeg skal skrive om framover?

//Sofia Bodøgaard

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram: @sofiabodogaard Mail: sofiabodogaard@live.com

Mitt navn er Sofia Bodøgaard. Jeg er 16 år, og kommer fra Bodø. Håper på at min blogg er interressant for deg.

hits