WOW

Helt utrolig dere! Startet bloggen i går og har hatt 2000(!!!!!!!) sidevisninger allerede! Det er faktisk helt sinnsykt! Har jo hatt blogg tidligere, men da har jeg ligget på sånn 30 sidevisninger per dag, hvis jeg var heldig..

Har fått så ekstremt mange komplimenter fra forskjellige personer om at jeg er flink til å skrive, at de skal følge med videre og at jeg er en inspirasjon for dem. Det gjør meg så sinnsykt happy!! Jeg ligger på 2. plass på topplista her i Bodø og på 108. plass på Norges lista, og jeg ligger å smiler for meg selv. For det jeg vil med denne bloggen er å inspirere og oppmuntre. Det kommer til å bli mange bilder, men jeg fant akkurat kameraet mitt og det er for mørkt til å ta bilder akkurat nå dessverre, men bildene kommer. Jeg skal også kjøpe meg et mindre kamera sånn at jeg slipper å drasse med meg det svære kameraet. 

Jeg vil bare si tusen hjertelig takk til alle dere som har lest bloggen min, kommentert, delt den og oppmuntret meg! Er virkelig deilig å se at det jeg skriver er folk interessert i å lese. Det er det som gir meg motivasjon til å faktisk begynne ordentlig og holde på en lang stund. Så tusen hjertelig takk! Nå er det natt for meg, ha det bra!

Sofia Bodøgaard

2 kommentarer

Aurora

28.01.2016 kl.08:38

Gratulerer!! Veldig fin blogg!

Fittefrans

28.01.2016 kl.10:42

Ja sykt bra 😂😂😂😂

Skriv en ny kommentar

Instagram: @sofiabodogaard Mail: sofiabodogaard@live.com

Mitt navn er Sofia Bodøgaard. Jeg er 16 år, og kommer fra Bodø. Håper på at min blogg er interressant for deg.

hits