En forandring

Dette er en situasjon jeg aldri hadde trodd jeg kom til å sitte i igjen. Så her sitter jeg, med macen på fanget, spotify på og tenker for meg selv "Hvorfor gjør jeg dette? Hva vil jeg oppnå med akkurat det her?" Det har jeg rett og slett ikke svaret på helt ennå. Jeg hadde mest lyst til å starte med Youtube, men så ble det blogg. Hvem vet hvordan det utvikler seg? Er i hvertfall blogg jeg kommer til å holde meg til fremover. For å si det sånn, å blogge ligger ikke helt i min natur, ikke YT heller akkurat. Har hatt utallige blogger, fra jeg var 9 år til jeg var 14 år. Nå er jeg snart 16 år, om 62 dager hvis jeg skal være så presis. Jeg har aldri vært spesielt flink på å blogge, men jeg trenger en måte å uttrykke mine meninger på, og uttrykke de for noen andre, da kunne jeg like så gjerne starte en blogg. 

Jeg ser på alle bloggerne nå til dags, og jeg blir inspirert, men har overhodet ikke falt meg inn å bli like stor som dem en dag. Kan hende at jeg kanskje en dag når dit, hvis jeg vil, men det er ikke noe jeg vil akkurat nå! Jeg kan vell starte med å fortelle litt om meg selv?

Mitt navn er Sofia Bodøgaard, og jeg er 15 år. Livet mitt består for det meste av trening, skole, venner, familie og jobb. Blir litt sjokkert av at jeg har bestemt meg for å starte en blogg oppi alt dette? Men vi får vell se hvordan dette utvikler seg etterhvert. Jeg trener på Stamina fast en gang i uka med PT (personlig trener) og ellers når jeg har tid, jeg går også på cheerleading og trener det to ganger i uka. Har også fått meg jobb for bare en liten stund siden faktisk. Er godt å kjenne på det å faktisk jobbe for mine egne penger, å kjenne at jeg slipper å spørre foreldrene mine etter penger like ofte. Her i Bodø så kjenner alle hverandre. Jeg har ekstremt mange bekjente, venner og ganske få bestevenner. Jeg har de jeg møter litt her og der, sier hei på gaten, men ellers så snakker jeg ikke med dem. Litt trist at jeg kjenner såpass mange, men 90% av dem ser jeg ikke ellers. Det er vel sånn det er, dessverre. 

Nå skal jeg avslutte dette innlegget, usikker på hvordan, men det må jeg vell egentlig bare finne ut av. Et bilde av meg kommer nok senere, ikke med det første. Forløpig kan dere vel følge meg på Instagram hvis dere vil se hvordan jeg ser ut; @sofiabodoegaard

Sofia Bodøgaard

3 kommentarer

Silje

26.01.2016 kl.14:37

Kult at du har startet blogg🙌🏽✨

Espolin

27.01.2016 kl.15:50

Hei, vi er en ny-oppstartet side som lager gratis headere og redigerer bilder gratis. Om dette virker interessant, ta en titt på www.espolin.net :)

sofiabodogaard

27.01.2016 kl.16:08

Espolin: Tusen takk for tilbudet! Dette virker veldig interessant, jeg blir å ta kontakt med en gang jeg får tatt nye bilder!

Skriv en ny kommentar

Instagram: @sofiabodogaard Mail: sofiabodogaard@live.com

Mitt navn er Sofia Bodøgaard. Jeg er 16 år, og kommer fra Bodø. Håper på at min blogg er interressant for deg.

hits